Poštovani čitatelji!


Pred vama je osmi broj službenoga glasila Hrvatskog zavoda za norme u 2021. godini.
U rubrici Novosti iz HZN-a donosimo prilog sa pregledom podataka o korisnicima i uporabi repozitorija hrvatskih norma, HRN4You, u prvoj polovici 2021. godine.

Tu je i prilog o prodaji norma u prvoj polovici 2021. godine sa tabličnim prikazom najprodavanijih hrvatskih norma. Kao i u svakom broju na kraju rubrike Novosti iz HZN-a nalazi se tablica u kojoj je dan brojčani prikaz članstva u Hrvatskom zavodu za norme.

U rubrici Novosti iz međunarodnih i europskih normizacijskih organizacija i o ovome broju možete pronaći zanimljive obavijesti iz rada ISO-a, IEC-a, CEN-a, CENELEC-a i ETSI-ja.

Ugodno čitanje!

Naslovnica 8/2021

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.