Javna rasprava o nHRN 1112

U tijeku je javna rasprava o nacrtu hrvatske norme nHRN 1112, Komplet prve pomoći za motorna vozila kategorije M i N.

Javna rasprava o nacrtu hrvatske norme nHRN 1112 objavljena je na prijedlog tehničkog odbora HZN/TO 580, Pribor za prvu pomoć temeljem Zakona o normizaciji (NN br. 80/13), u HZN e-glasilu 8/2022.

Nacrt norme nHRN 1112  dostupan je za komentiranje putem aplikacije HZNacrti, koja zainteresiranoj javnosti omogućuje besplatan pregled, kao i komentiranje nacrta norma za vrijeme trajanja javne rasprave. Za pregled i komentiranje nacrta norma potrebna je besplatna registracija u aplikaciju HZNacrti.

Osim putem aplikacije HZNacrti, pisane komentare na predmetni nacrt hrvatske norme možete dostaviti HZN-u (uz naznaku tehničkog odbora i referencijsku oznaku nacrta hrvatske norme) na adresu e-pošte: pisarnica@hzn.hr. U ovom slučaju, besplatan uvid u sadržaj nacrta norme omogućen je u normoteci HZN-a, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb uz najavu na telefon: 01 6106 051 ili adresu: normoteka@hzn.hr.

Rok za komentiranje nacrta hrvatske norme nHRN 1112 je 1. listopada 2022.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Boženi Mesek, višoj stručnoj savjetnici za normizaciju u području zdravlja, okoliša i medicinske opreme na adresu e-pošte: bozena.mesek@hzn.hr ili tel.: 01/610 95 99.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.