Poštovani poduzetnici,
Hrvatski zavod za norme (HZN) poziva vas na Dan otvorenih vrata u četvrtak, 1. prosinca od 10:00 do 14:00 u normoteci Hrvatskoga zavoda za norme, u Ulici grada Vukovara 78, u Zagrebu.
Obilježit ćemo Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva 2022.

 

 

Ovim događajem HZN promiče važnost sudjelovanja malih i srednjih poduzetnika na nacionalnoj, europskoj i međunarodnoj razini normizacije te se uključuje u obilježavanje Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva (European SME week (europa.eu)).

Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva europska je komunikacijska kampanja koju koordinira Europska komisija radi promicanja poduzetništva u cijeloj Europi u skladu s europskim Aktom o malom gospodarstvu.
 

Norme poduzetnicima otvaraju europsko tržište

 
Primjenom europskih norma poduzetnici dokazuju da su se usmjerili na izvrsnost, kvalitetu i sigurnost svojih proizvoda. Proizvodi izrađeni prema europskim normama primjenjivi su na čitavom tržištu Europske unije te sukladni sa zakonodavstvom Europske unije. 
 
Kako europske norme pomažu poduzetnicima i utječu na njihovu konkurentnost? Zašto normirani proizvodi znače kvalitetu i sigurnost? Gdje poduzetnici mogu potražiti i vidjeti norme koje ih zanimaju? 
 
Odgovore na ova pitanja možete dobiti u normoteci HZN-a, koja je i kontaktna točka za mikro, mala i srednja poduzeća.

Dođite i saznat ćete više o tome:
- kako nastaju hrvatske norme
- postoje li norme koje se odnose na vaš proizvod
- gdje možete dobiti besplatan uvid u hrvatske norme
- kako možete sudjelovati u izradi norma
- koje su prednosti članstva u HZN-u
- koje usluge pruža kontaktna točka za mikro, mala i srednja poduzeća
- ostale korisne informacije o normama, normizaciji i MSP-u.

 

Poduzetnici, dođite na Dan otvorenih vrata HZN-a!
Molimo vas da svoj dolazak najavite e-poštom na: normoteka@hzn.hr ili msp@hzn.hr

 

 

Vizual: S. Knežević
Autor: Kontaktna točka za mikro, mala i srednja poduzeća HZN-a

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.