HZN e-glasilo 2/2021

Poštovani čitatelji!

Pred vama je drugi broj službenoga glasila Hrvatskog zavoda za norme u 2021. godini.

I u ovome broju možete pronaći obavijesti o događanjima u HZN-u te regionalnim i međunarodnim normizacijskim organizacijama.

U našoj stalnoj rubrici Novosti iz HZN-a donosimo obavijest o novoj verziji repozitorija hrvatskih norma “HRN4You” te novoj hrvatskoj normi na hrvatskome jeziku: HRN EN ISO 17100:2015, Usluge pismenog prevođenja — Zahtjevi za usluge pismenog prevođenja (ISO 17100:2015; EN ISO 17100:2015).

Donosimo i tablični prikaz hrvatske normizacije u brojevima za 2020. godinu kao i novu tablicu članova Hrvatskog zavoda za norme.

U Novostima iz međunarodnih i europskih normizacijskih organizacija možete pronaći zanimljive obavijesti iz rada međunarodnih i europskih normizacijskih organizacija.

Osim obavijesti o novim normizacijskim dokumentima, donosimo i brojčane prikaze podataka o radu i ostvarenim rezultatima ISO-a, CEN-a, CENELEC-a i ETSI-ja u 2020. godini.

Ugodno čitanje!

Naslovnica 2/2021

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.