Poštovani čitatelji!

Pred vama je deseti broj službenoga glasila Hrvatskog zavoda za norme u 2021. godini.

U rubrici Novosti iz HZN-a možete pročitati prilog o sudjelovanju stručnjaka iz HZN-a na projektu Taiex povezano s pregovorima Ukrajine i EU-a o sklapanju ACAA sporazuma koji bi trebao osigurati slobodno kretanje proizvoda iz prioritetnih sektora između EU-a i Ukrajine.

Tu je i najava online seminara SBS-a “Revizija Direktive o strojevima, norme i ocjena sukladnosti – Što mali i srednji poduzetnici trebaju znati” koja će se održati 16. studenoga 2021. godine, a prijave su u tijeku.

Donosimo poziv članovima Hrvatskog zavoda za norme i svim zainteresiranim organizacijama za sudjelovanje u radu novoga tehničkog odbora “Kružno gospodarstvo”.

Kao i u svakom broju na kraju ove rubrike nalazi se tablica u kojoj je dan brojčani prikaz članstva u Hrvatskom zavodu za norme.

U rubrici Novosti iz međunarodnih i europskih normizacijskih organizacija donosimo zanimljive obavijesti iz rada ISO-a, IEC-a, CEN-a, CENELEC-a i ETSI-ja.

Ugodno čitanje!

Naslovnica 10/2021

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.