Poštovani čitatelji!


Pred vama je drugi broj službenoga glasila Hrvatskog zavoda za norme u 2022. godini.

I u ovome broju možete pronaći obavijesti o novostima i događanjima u HZN-u te regionalnim i međunarodnim normizacijskim organizacijama.

U rubrici Novosti iz HZN-a donosimo prilog i poveznicu na program rada Hrvatskog zavoda za norme za 2022. godinu te tablicu u kojoj je dan brojčani prikaz članstva u Hrvatskom zavodu za norme. U rubrici možete pronaći i tablični prikaz hrvatske normizacije u brojevima za 2021. godinu.

U rubrici Novosti iz međunarodnih i europskih normizacijskih organizacija i o ovome broju možete pronaći zanimljive obavijesti iz rada međunarodnih i europskih normizacijskih organizacija.

Osim obavijesti o novim normizacijskim dokumentima, donosimo i brojčane prikaze podataka o radu i ostvarenim rezultatima CEN-a, CENELEC-a i ETSI-ja u 2021. godini.

Ugodno čitanje!

Naslovnica 2/2022

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.