Poštovani čitatelji!


Pred vama je peti broj službenoga glasila Hrvatskog zavoda za norme u 2022. godini.

U našoj rubrici Novosti iz HZN-a možete pročitati prilog povezan s obilježavanjem Svjetskoga dana mjeriteljstva te prilog u kojemu se naglasak stavlja na područje hrvatske normizacije povezane s
obilježavanjem Međunarodnog dana vatrogasaca.

Tu je i prilog o sudjelovanju predstavnika HZN-a na svečanoj akademiji povodom proslave 45. obljetnice Građevinskog i arhitektonskog fakulteta u Osijeku.

Kao i u svakom broju na kraju ove rubrike nalazi se tablica u kojoj je dan brojčani prikaz članstva u Hrvatskom zavodu za norme.

Rubrika HZN u medijima donosi informaciju o radijskoj emisiji “S mjerom” koja je nastala u suradnji Hrvatskoga radija s Hrvatskim mjeriteljskim društvom, a u pripremi materijala sudjeluju i zaposlenici Hrvatskoga zavoda za norme.

U rubrici Novosti iz međunarodnih i europskih normizacijskih organizacija donosimo zanimljive obavijesti iz rada ISO-a, IEC-a, CEN-a, CENELEC-a i ETSI-ja.

Ugodno čitanje!

Naslovnica 5/2022

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.