Poduzetnici, informirajte se o članstvu u tehničkim odborima HZN-a

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za norme Igor Božičević, gostovao je u novom podcastu PoslovnogTV-a, Govornik by Melita Pavlek gdje je s urednicom Melitom Pavlek razgovarao o temama kako nastaju norme i zašto bi poduzetnici trebali biti članovi tehničkih odbora Hrvatskog zavoda za norme. Pogledajte podcast Poduzetnici, informirajte se o članstvu u tehničkim odborima HZN-a na multimedijalnom platformi PoslovniTV.

Igor Božičević, Hrvatski zavod za norme

Foto: snimka zaslona video intervjua/PoslovniTV

Izvor: PoslovniTV

Objava je pripremljena u suradnji s Mirjanom Fijolić, voditeljicom Odsjeka za međunarodnu suradnju i odnose s javnošću Hrvatskog zavoda za norme
 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.