7. konferencija o normizaciji kibernetičke sigurnosti na temu europske normizacije kao potpore zakonodavstvu EU-a

Europske normizacijske organizacije CENCENELEC i ETSI sa zadovoljstvom udružuju snage s ENISA-om, Agencijom za kibernetičku sigurnost Europske unije, i organiziraju 7. konferenciju o normizaciji kibernetičke sigurnosti na temu europske normizacije kao potpore zakonodavstvu EU-a.
 
Program ove priznate konferencije za 2023. godinu uključuje specijalizirane sastanke o normizacijskim aktivnostima u područjima povezanim s novim zakonima EU-a:

prijedlogom Zakona o kibernetičkoj otpornosti

izmjenama Uredbe eIDAS

Direktivom o obnovljivoj energiji (RED), prijedlogom Zakona o čipovima, Zakona o podacima, Zakona o umjetnoj inteligenciji i dr.

CILJANA PUBLIKA
Svrha je konferencije poticanje dijaloga između tvoraca politike, gospodarstva, znanstvenih organizacija i normizacijskih organizacija radi djelotvorne primjene zakona EU-a o kibernetičkoj sigurnosti.
Konferencija je 2022. godine privukla 3000 stručnjaka.

SUDJELOVANJE
Za 2023. godinu organizatori planiraju hibridnu konferenciju, ali daju prednost prilikama za umrežavanje i interakcijama uživo. Ne propustite priliku i rezervirajte mjesto! Dostupno je samo 200 mjesta za sudjelovanje uživo, a popunjavat će se prema redoslijedu prijave.
Sudjelovanje je otvoreno za sve i besplatno uz obveznu registraciju. Molimo vas da rezervirate mjesto samo ako ste sigurni da ćete doći jer organizatori pokrivaju troškove fizičkog sudjelovanja. Oni koji ne mogu sudjelovati fizički moći će pristupiti konferenciji u stvarnom vremenu putem aplikacije Webex.

PROGRAM

Registriraj se sad!

Pridružite nam se na društvenim mrežama i sudjelujte u interaktivnoj raspravi klikom na #Standards4Cyber!
 
Za više informacija posjetite mrežnu stranicu događaja.

 

Izvor: CEN/CENELEC

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.