ISO-ova radionica „MSP-ovi u lancima opskrbe“

Virtualni događaj

14. veljače 2023. (13:00 - 15:00 po srednjoeueuropskom vremenu)   

Jezik: Engleski 


U okviru ISO-ova programa „Customer Matters“ („Kupac je važan“) ISO je pokrenuo niz radionica posvećenih potrebama korisnika normi. Pritom je glavni cilj ISO-a uspostaviti forum kao trajni kanal komunikacije s kupcima kako bi saznao više o njihovim iskustvima, problemima i očekivanjima povezanim s normizacijom.

Radionica „MSP-ovi u lancima opskrbe“ posvećena je problemima, potrebama i očekivanjima malih i srednjih poduzetnika povezanih s normizacijom. Njome se nastoji istražiti uloga MSP-ova u lancima opskrbe te kako ju normizacija može ojačati.

Pozivaju se svi zainteresirani dionici da sudjeluju u radionici.

Za prijavu posjetite: 
https://iso.zoom.us/meeting/register/tJwkcu2urD8pH9J_0qscLky05secyzjTOXf7

Izvor: ISO

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.