Informacija o novoosnovanome tehničkom odboru za područje sustava bespilotnih zrakoplova i poziv za sudjelovanjem u njegovu radu

HZN/TO 583, Sustavi bespilotnih zrakoplova održao je prvi sastanak 31. ožujka 2023.
 
Područje rada HZN/TO 583:

Normizacija u području sustava bespilotnih zrakoplova (UAS) uključujući klasifikaciju, projektiranje, proizvodnju, rad i sigurnosno upravljanje operacijama UAS-a, uz izuzetak onih područja aktivnosti koja se odnose na opremu za zemaljsku podršku zrakoplovu, upravljanje zračnim prometom i kvalitetom zraka u kabini civilnoga zrakoplova (kemijski agensi).

Pozivaju se članovi Hrvatskog zavoda za norme i ostale zainteresirane organizacije za uključivanje u rad tehničkog odbora. 

Dodatne obavijesti:      

Gordana Tabain, viša stručna savjetnica za normizaciju u području prijevoza, rukovanja materijalima i pakiranja
e-pošta: gordana.tabain@hzn.hr tel. (01) 610 67 68

 

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.