Intervju i jutarnji razgovori o normama voditeljice, novinarke i urednice HRT Radio Sljeme Ivane Radaljac Krušlin s ravnateljem Hrvatski zavod za norme Igor Božičević.

Povod je bilo obilježavanje 18 godina rada HZN-a. Hvala HRT Radio Sljeme na praćenju i interesu za aktivnosti Hrvatskoga zavoda za norme. 

Radio Sljeme dio je javnog medijskog servisa - Hrvatskoga radija i emitira svoj program na području Zagreba i šire okolice od 17. travnja 1953. Najprije mjesec dana pod nazivom Radio na valu 202,1 da bi od 15. svibnja 1953. radio ponio današnji naziv. Izrazito poularam među građanima Zagreba ekipa HRT Radio Sljemena svakodnevno informira građane o događajima u Zagrebu. (Izvor: HRT: O postaji - HRT – Radio Sljeme)

"Najzagrebačkiji radio" Radio Sljeme ove je godine proslavio 70. rođendan. Čestitamo im na vrijednom radu i godišnjici! 

 Intervju novinarke i voditeljice Radio Sljemena Ivane Radaljac Krušlin s ravnateljem HZNa  Intervju novinarke i voditeljice Radio Sljemena Ivane Radaljac Krušlin s ravnateljem HZNa 

Autorica: Mirjana Fijolić
Foto: Mirjana Fijolić

 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.