Konferencija pod nazivom 2024 IECEx International Conference održat će se 14. i 15. ožujka 2024. godine u Podstrani kod Splita.

Međunarodnu konferenciju zajedno organiziraju Međunarodno elektrotehničko povjerenstvo (IEC), Međunarodni sustav za ocjenu sukladnosti proizvoda namijenjenih uporabi u prostorima ugroženim eksplozivnom atmosferom s pripadajućim uslugama (IECEx), Gospodarska komisija Ujedinjenih naroda za Europu (UNECE), Hrvatski zavod za norme (HZN) i Fiditas.
 
Kao mjesto održavanja ovoga važnog normizacijskog događaja odabrana je Republika Hrvatska koja uspješno vodi međunarodno tajništvo IEC-ova pododbora 31J iz Zagreba još od 1981. godine. Ovaj je događaj iznimno bitan za hrvatsko gospodarstvo u cjelini, posebno zbog najave dolaska oko 200 stručnjaka u ovome interdisciplinarnom području tehnike iz 43 zemlje svijeta.
 
IECEx sustav globalno je prepoznatljiv sustav za ocjenjivanje sukladnosti u području protueksplozijske zaštite. IECEx certifikati jamstvo su kvalitete i pouzdanosti u certificirani proizvod ili uslugu. Iskustva iz proteklih 25 godina uz snažnu potporu UN-a i najvećih svjetskih kompanija u industriji energenata, rudarstvu, ali i kemijskoj, farmaceutskoj, brodograđevnoj, drvoprerađivačkoj i prehrambenoj industriji, navode na zaključak da će utjecaj IECEx-a u budućnosti sve više rasti.

Radni jezik konferencije je engleski. 

Zainteresirani polaznici mogu se besplatno prijaviti za sudjelovanje na konferenciji putem sljedeće poveznice https://www.iecex.com/meeting-and-events/2024-annual-meetings-3/

Program konferencije dostupan je na poveznici https://www.iecex.com/meeting-and-events/2024-annual-meetings-3/

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.