Hrvatski zavod za norme s ponosom podržava 21. hrvatski seminar o tlačnoj opremi koji će se održati 23. svibnja 2024. u Kongresnom centru Antunović u Zagrebu.

Hrvatski zavod za norme tradicionalno je partner seminara pružajući stručnu podršku i doprinoseći razvoju normativnih okvira u području opreme pod tlakom. Nastavak ove dugogodišnje suradnje ističe predanost HZN-a unaprjeđenju sigurnosti i kvalitete opreme pod tlakom u Hrvatskoj.
 
Seminar je ključan događaj za stručnjake u području opreme pod tlakom te predstavlja važnu platformu za razmjenu znanja i iskustva.
 
Već više od dva desetljeća na ovome se seminaru okupljaju stručnjaci iz različitih sektora industrije kako bi raspravljali o najnovijim trendovima, normama i praksama u industriji opreme pod tlakom. Sudionici će imati priliku ostvariti sedam bodova u području stručnog usavršavanja, od čega četiri za regulativu, što naglašava važnost kontinuiranog obrazovanja u ovome području.
 
Za dodatne informacije o seminaru, molimo posjetite službenu mrežnu stranicu na poveznici https://www.energetika-marketing.hr/tlacna-oprema/hr/pocetna/.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.