HRN EN ISO 16140-2:2016/A1:2024
Mikrobiologija u lancu hrane -- Validacija metode -- 2. dio: Protokol za validaciju alternativnih metoda prema referentnoj metodi (ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024; EN ISO 16140-2:2016/A1:2024)
Oznaka: | HRN EN ISO 16140-2:2016/A1:2024 |
Naslov (HR): | Mikrobiologija u lancu hrane -- Validacija metode -- 2. dio: Protokol za validaciju alternativnih metoda prema referentnoj metodi (ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024; EN ISO 16140-2:2016/A1:2024) |
Naslov (EN): | Microbiology of the food chain -- Method validation -- Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method (ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024; EN ISO 16140-2:2016/A1:2024) |
Izdanje: | 1 |
ICS: | 07.100.30 Mikrobiologija hrane |
Tehnički odbor/pododbor: | TO 568, Analiza hrane – horizontalne metode, mikrobiologija, posuđe i pribor u kontaktu s hranom |
Oznaka faze: | 60.60 - HRN dostupan |
Glasilo (rasprava): | HZN e-Glasilo 8/2023 () |
Glasilo (objava): | HZN e-Glasilo 10/2024 () |
Način prihvaćanja: | pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku |
Cijena #1: | Cijena: 41,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: G | Broj stranica: 30 |
Izvornik: | EN ISO 16140-2:2016/A1:2024 |
Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):