Hrvatski normativni dokument

HRN EN ISO 4833-2:2013/A1:2022

Mikrobiologija u lancu hrane -- Horizontalna metoda za određivanje broja mikroorganizama -- 2. dio: Određivanje broja kolonija pri 30 °C tehnikom nasađivanja na površinu podloge -- Amandman 1: Pojašnjenje područja primjene (ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022; EN ISO 4833-2:2013/A1:2022)

Oznaka: HRN EN ISO 4833-2:2013/A1:2022
Naslov (HR): Mikrobiologija u lancu hrane -- Horizontalna metoda za određivanje broja mikroorganizama -- 2. dio: Određivanje broja kolonija pri 30 °C tehnikom nasađivanja na površinu podloge -- Amandman 1: Pojašnjenje područja primjene (ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022; EN ISO 4833-2:2013/A1:2022)
Naslov (EN): Microbiology of the food chain -- Horizontal method for the enumeration of microorganisms -- Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique -- Amendment 1: Clarification of scope (ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022; EN ISO 4833-2:2013/A1:2022)
Izdanje: 1
ICS: 07.100.30 Mikrobiologija hrane
Tehnički odbor/pododbor: TO 568, Analiza hrane – horizontalne metode, mikrobiologija, posuđe i pribor u kontaktu s hranom
Oznaka faze: 60.60 - HRN dostupan
Glasilo (rasprava): HZN e-Glasilo 8/2020 ()
Glasilo (objava): HZN e-Glasilo 2/2022 ()
Glasilo (ispravak): HZN e-Glasilo 3/2022 ()
Način prihvaćanja: pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku
Cijena #1: Cijena: 20,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: B | Broj stranica: 6
Izvornik: EN ISO 4833-2:2013/A1:2022

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.