HRN EN ISO 4833-2:2013/A1:2022
Mikrobiologija u lancu hrane -- Horizontalna metoda za određivanje broja mikroorganizama -- 2. dio: Određivanje broja kolonija pri 30 °C tehnikom nasađivanja na površinu podloge -- Amandman 1: Pojašnjenje područja primjene (ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022; EN ISO 4833-2:2013/A1:2022)
Oznaka: | HRN EN ISO 4833-2:2013/A1:2022 |
Naslov (HR): | Mikrobiologija u lancu hrane -- Horizontalna metoda za određivanje broja mikroorganizama -- 2. dio: Određivanje broja kolonija pri 30 °C tehnikom nasađivanja na površinu podloge -- Amandman 1: Pojašnjenje područja primjene (ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022; EN ISO 4833-2:2013/A1:2022) |
Naslov (EN): | Microbiology of the food chain -- Horizontal method for the enumeration of microorganisms -- Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique -- Amendment 1: Clarification of scope (ISO 4833-2:2013/Amd 1:2022; EN ISO 4833-2:2013/A1:2022) |
Izdanje: | 1 |
ICS: | 07.100.30 Mikrobiologija hrane |
Tehnički odbor/pododbor: | TO 568, Analiza hrane – horizontalne metode, mikrobiologija, posuđe i pribor u kontaktu s hranom |
Oznaka faze: | 60.60 - HRN dostupan |
Glasilo (rasprava): | HZN e-Glasilo 8/2020 () |
Glasilo (objava): | HZN e-Glasilo 2/2022 () |
Glasilo (ispravak): | HZN e-Glasilo 3/2022 () |
Način prihvaćanja: | pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku |
Cijena #1: | Cijena: 20,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: B | Broj stranica: 6 |
Izvornik: | EN ISO 4833-2:2013/A1:2022 |
Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):