Hrvatski normativni dokument

HRN EN ISO 527-1:2008

Plastika -- Određivanje rasteznih svojstava -- 1. dio: Opća načela (ISO 527-1:1993+Cor 1:1994; EN ISO 527-1:1996)

Oznaka: HRN EN ISO 527-1:2008
Naslov (HR): Plastika -- Određivanje rasteznih svojstava -- 1. dio: Opća načela (ISO 527-1:1993+Cor 1:1994; EN ISO 527-1:1996)
Naslov (EN): Plastics -- Determination of tensile properties -- Part 1: General principles (ISO 527-1:1993+Cor 1:1994; EN ISO 527-1:1996)
Područje primjene (EN): Several different types of test specimen are defined to suit different types of material. The methods specified are selectively suitable for use with the following range of materials: rigid and semirigid thermoplastics moulding, including filled and reinforced compounds in addition to unfilled types, sheets and films, rigid and semirigid thermosetting moulding naterials including filled and reinforced compounds, and sheets including laminates, as well as fibre-reinforced thermoset and thermoplastics composites.
Izdanje: 1
ICS: 83.080.01 Plastika općenito
Tehnički odbor/pododbor: TO 531, Plastika i guma
Oznaka faze: 95.99 - povlačenje HRN
Glasilo (rasprava): HZN Glasilo 5/2008 ()
Glasilo (objava): HZN Glasilo 6/2008 ()
Glasilo (povlačenje): 2/2012 ()
Način prihvaćanja: pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku
Cijena #1: Cijena: 25,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: C | Broj stranica: 12
Izvornik: EN ISO 527-1:1996
Zamjenjena s: HRN EN ISO 527-1:2012

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.