Hrvatski normativni dokument

HRN EN ISO 5509:2004

Životinjske i biljne masti i ulja -- Priprava metilnih estera masnih kiselina (ISO 5509:2000; EN ISO 5509:2000)

Oznaka: HRN EN ISO 5509:2004
Naslov (HR): Životinjske i biljne masti i ulja -- Priprava metilnih estera masnih kiselina (ISO 5509:2000; EN ISO 5509:2000)
Naslov (EN): Animal and vegetable fats and oils -- Preparation of methyl esters of fatty acids (ISO 5509:2000; EN ISO 5509:2000)
Izdanje: 1
ICS: 67.200 Jestiva ulja i masti. Uljarice
67.200.10 Životinjske i biljne masti i ulja
Tehnički odbor/pododbor: TO 564, Uljarice, biljna i životinjska ulja i masti
Oznaka faze: 95.99 - povlačenje HRN
Glasilo (rasprava): Glasilo DZNM 10-12/2003 ()
Glasilo (objava): Glasilo DZNM 1-3/2004 ()
Glasilo (povlačenje): HZN e-Glasilo 6/2014 ()
Način prihvaćanja: pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku
Cijena #1: Cijena: 41,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: G | Broj stranica: 28
Izvornik: EN ISO 5509:2000
Zamjenjena s: HRN EN ISO 12966-2:2011

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.