Hrvatski normativni dokument

HRN EN ISO 6579-1:2017/A1:2020

Mikrobiologija u lancu hrane -- Horizontalna metoda za dokazivanje prisutnosti, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella -- 1. dio: Dokazivanje prisutnosti Salmonella spp. -- Amandman 1 Proširenje raspona temperatura inkubacije, izmjena značaja Dodatka D i ispravak sastava MSRV i SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020; EN ISO 6579-1:2017/A1:2020)

Oznaka: HRN EN ISO 6579-1:2017/A1:2020
Naslov (HR): Mikrobiologija u lancu hrane -- Horizontalna metoda za dokazivanje prisutnosti, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella -- 1. dio: Dokazivanje prisutnosti Salmonella spp. -- Amandman 1 Proširenje raspona temperatura inkubacije, izmjena značaja Dodatka D i ispravak sastava MSRV i SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020; EN ISO 6579-1:2017/A1:2020)
Naslov (EN): Microbiology of the food chain -- Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella -- Part 1: Detection of Salmonella spp. -- Amendment 1 Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020; EN ISO 6579-1:2017/A1:2020)
Napomena: Izdanje na hrvatskome jeziku dostupno je od 2022-12-31.
Izdanje: 1
ICS: 07.100.30 Mikrobiologija hrane
Tehnički odbor/pododbor: TO 568, Analiza hrane – horizontalne metode, mikrobiologija, posuđe i pribor u kontaktu s hranom
Oznaka faze: 60.60 - HRN dostupan
Glasilo (rasprava): HZN e-Glasilo 8/2019 ()
Glasilo (objava): HZN e-Glasilo 4/2020 ()
Glasilo (ispravak): HZN e-Glasilo
Način prihvaćanja: pr-pp - prihvaćanje strane norme u izvorniku i prijevodom
Cijena #1: Cijena: 29,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: D | Broj stranica: 15
Cijena #2: Cijena: 36,00 € | Jezik: hr | Cjenovni razred: HE | Broj stranica: 17
Izvornik: EN ISO 6579-1:2017/A1:2020

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

repozitorij.hzn.hr upotrebljava kolačiće

Koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju Vaši osobni podaci. Voditelj obrade Vaših podataka je Hrvatski zavod za norme, za više pročitajte u našim Pravilima o uporabi kolačića i Pravilima privatnosti. Privolu koju nam dajete klikom na pojedinu kategoriju kolačića možete u svakom trenutku povući ili izmijeniti, imate i pravo na pristup, pravo na brisanje, pravo na ispravak, pravo na prigovor, pravo na prenosivost te pravo na ograničenje obrade. Detaljnije o Vašim pravima možete saznati u našim Pravilima privatnosti ili kontaktirajte našeg službenika putem e-adrese szop@hzn.hr