HRN EN ISO 6579-1:2017/A1:2020
Mikrobiologija u lancu hrane -- Horizontalna metoda za dokazivanje prisutnosti, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella -- 1. dio: Dokazivanje prisutnosti Salmonella spp. -- Amandman 1 Proširenje raspona temperatura inkubacije, izmjena značaja Dodatka D i ispravak sastava MSRV i SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020; EN ISO 6579-1:2017/A1:2020)
Oznaka: | HRN EN ISO 6579-1:2017/A1:2020 |
Naslov (HR): | Mikrobiologija u lancu hrane -- Horizontalna metoda za dokazivanje prisutnosti, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella -- 1. dio: Dokazivanje prisutnosti Salmonella spp. -- Amandman 1 Proširenje raspona temperatura inkubacije, izmjena značaja Dodatka D i ispravak sastava MSRV i SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020; EN ISO 6579-1:2017/A1:2020) |
Naslov (EN): | Microbiology of the food chain -- Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella -- Part 1: Detection of Salmonella spp. -- Amendment 1 Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020; EN ISO 6579-1:2017/A1:2020) |
Napomena: | Izdanje na hrvatskome jeziku dostupno je od 2022-12-31. |
Izdanje: | 1 |
ICS: | 07.100.30 Mikrobiologija hrane |
Tehnički odbor/pododbor: | TO 568, Analiza hrane – horizontalne metode, mikrobiologija, posuđe i pribor u kontaktu s hranom |
Oznaka faze: | 60.60 - HRN dostupan |
Glasilo (rasprava): | HZN e-Glasilo 8/2019 () |
Glasilo (objava): | HZN e-Glasilo 4/2020 () |
Glasilo (ispravak): | HZN e-Glasilo |
Način prihvaćanja: | pr-pp - prihvaćanje strane norme u izvorniku i prijevodom |
Cijena #1: | Cijena: 29,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: D | Broj stranica: 15 |
Cijena #2: | Cijena: 36,00 € | Jezik: hr | Cjenovni razred: HE | Broj stranica: 17 |
Izvornik: | EN ISO 6579-1:2017/A1:2020 |
Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):