Hrvatski normativni dokument

HRN EN ISO 661:2007

Životinjske i biljne masti i ulja -- Priprema ispitnog uzorka (ISO 661:2003; EN ISO 661:2005+AC:2006)

Oznaka: HRN EN ISO 661:2007
Naslov (HR): Životinjske i biljne masti i ulja -- Priprema ispitnog uzorka (ISO 661:2003; EN ISO 661:2005+AC:2006)
Naslov (EN): Animal and vegetable fats and oils -- Preparation of test sample (ISO 661:2003; EN ISO 661:2005+AC:2006)
Područje primjene (EN): ISO 661:2003 specifies procedures for the preparation of a test sample from a laboratory sample of animal or vegetable fats and oils for the purpose of analysis.
The method is not applicable to emulsified fats such as butter, margarine or mayonnaise.
Izdanje: 2
ICS: 67.200.10 Životinjske i biljne masti i ulja
Tehnički odbor/pododbor: TO 34, Poljoprivredni i prehrambeni proizvodi
Oznaka faze: 60.60 - HRN dostupan
Glasilo (rasprava): HZN Glasilo 5/2007 ()
Glasilo (objava): HZN Glasilo 6/2007 ()
Način prihvaćanja: pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku
Cijena #1: Cijena: 20,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: B | Broj stranica: 7
Izvornik: EN ISO 661:2005,EN ISO 661:2005/AC:2006
Zamjenjuje: HRN EN ISO 661:1999

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

repozitorij.hzn.hr upotrebljava kolačiće

Koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju Vaši osobni podaci. Voditelj obrade Vaših podataka je Hrvatski zavod za norme, za više pročitajte u našim Pravilima o uporabi kolačića i Pravilima privatnosti. Privolu koju nam dajete klikom na pojedinu kategoriju kolačića možete u svakom trenutku povući ili izmijeniti, imate i pravo na pristup, pravo na brisanje, pravo na ispravak, pravo na prigovor, pravo na prenosivost te pravo na ograničenje obrade. Detaljnije o Vašim pravima možete saznati u našim Pravilima privatnosti ili kontaktirajte našeg službenika putem e-adrese szop@hzn.hr