Hrvatski normativni dokument

HRN EN ISO 661:2007

Životinjske i biljne masti i ulja -- Priprema ispitnog uzorka (ISO 661:2003; EN ISO 661:2005+AC:2006)

Oznaka: HRN EN ISO 661:2007
Naslov (HR): Životinjske i biljne masti i ulja -- Priprema ispitnog uzorka (ISO 661:2003; EN ISO 661:2005+AC:2006)
Naslov (EN): Animal and vegetable fats and oils -- Preparation of test sample (ISO 661:2003; EN ISO 661:2005+AC:2006)
Područje primjene (EN): ISO 661:2003 specifies procedures for the preparation of a test sample from a laboratory sample of animal or vegetable fats and oils for the purpose of analysis.
The method is not applicable to emulsified fats such as butter, margarine or mayonnaise.
Izdanje: 2
ICS: 67.200.10 Životinjske i biljne masti i ulja
Tehnički odbor/pododbor: TO 34, Poljoprivredni i prehrambeni proizvodi
Oznaka faze: 60.60 - HRN dostupan
Glasilo (rasprava): HZN Glasilo 5/2007 ()
Glasilo (objava): HZN Glasilo 6/2007 ()
Način prihvaćanja: pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku
Cijena #1: Cijena: 20,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: B | Broj stranica: 7
Izvornik: EN ISO 661:2005,EN ISO 661:2005/AC:2006
Zamjenjuje: HRN EN ISO 661:1999

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.