HRN EN ISO 6887-3:2017/A1:2020
Mikrobiologija u lancu hrane -- Priprema ispitnih uzoraka, osnovnog i ostalih decimalnih razrjeđenja za mikrobiološko ispitivanje -- 3. dio: Posebna pravila za pripremu ribe i proizvoda od ribe -- Amandman 1: Priprema uzoraka za sirove morske gastropode (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020; EN ISO 6887-3:2017/A1:2020)
Oznaka: | HRN EN ISO 6887-3:2017/A1:2020 |
Naslov (HR): | Mikrobiologija u lancu hrane -- Priprema ispitnih uzoraka, osnovnog i ostalih decimalnih razrjeđenja za mikrobiološko ispitivanje -- 3. dio: Posebna pravila za pripremu ribe i proizvoda od ribe -- Amandman 1: Priprema uzoraka za sirove morske gastropode (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020; EN ISO 6887-3:2017/A1:2020) |
Naslov (EN): | Microbiology of the food chain -- Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination -- Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products -- Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020; EN ISO 6887-3:2017/A1:2020) |
Izdanje: | 1 |
ICS: | 07.100.30 Mikrobiologija hrane |
Tehnički odbor/pododbor: | TO 568, Analiza hrane – horizontalne metode, mikrobiologija, posuđe i pribor u kontaktu s hranom |
Oznaka faze: | 60.60 - HRN dostupan |
Glasilo (rasprava): | HZN e-Glasilo 5/2019 () |
Glasilo (objava): | HZN e-Glasilo 11/2020 () |
Način prihvaćanja: | pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku |
Cijena #1: | Cijena: 20,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: B | Broj stranica: 5 |
Izvornik: | EN ISO 6887-3:2017/A1:2020 |
Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):