Hrvatski normativni dokument

HRN ISO 13301:2003

Senzorske analize -- Metodologija -- Opće upute za mjerenje praga podražaja mirisa, arome i okusa postupkom 3-AFC (ISO 13301:2002)

Oznaka: HRN ISO 13301:2003
Naslov (HR): Senzorske analize -- Metodologija -- Opće upute za mjerenje praga podražaja mirisa, arome i okusa postupkom 3-AFC (ISO 13301:2002)
Naslov (EN): Sensory analysis -- Methodology -- General guidance for measuring odour, flavour and taste detection thresholds by a three-alternative forced-choice (3-AFC) procedure (ISO 13301:2002)
Izdanje: 1
ICS: 67.240 Senzorske analize
Tehnički odbor/pododbor: TO 34, Poljoprivredni i prehrambeni proizvodi
Oznaka faze: 95.99 - povlačenje HRN
Glasilo (rasprava): Glasilo DZNM 3-6/2003 ()
Glasilo (objava): Glasilo DZNM 7-9/2003 ()
Glasilo (povlačenje): HZN e-Glasilo 9/2020 ()
Način prihvaćanja: pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku
Cijena #1: Cijena: 41,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: G | Broj stranica: 28
Izvornik: ISO 13301:2002
Zamjenjena s: HRN ISO 11050:2020

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.