Hrvatski normativni dokument

HRN ISO 1871:2017

Poljoprivredni i prehrambeni proizvodi -- Opće upute za određivanje dušika Kjeldahlovom metodom (ISO 1871:2009)

Oznaka: HRN ISO 1871:2017
Naslov (HR): Poljoprivredni i prehrambeni proizvodi -- Opće upute za određivanje dušika Kjeldahlovom metodom (ISO 1871:2009)
Naslov (EN): Food and feed products -- General guidelines for the determination of nitrogen by the Kjeldahl method (ISO 1871:2009)
Izdanje: 2
ICS: 67.050 Opće metode ispitivanja i analize hrane
Tehnički odbor/pododbor: TO 34, Poljoprivredni i prehrambeni proizvodi
Oznaka faze: 60.60 - HRN dostupan
Glasilo (rasprava): HZN e-Glasilo 6/2016 ()
Glasilo (objava): HZN e-Glasilo 1/2017 ()
Način prihvaćanja: pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku
Cijena #1: Cijena: 20,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: B | Broj stranica: 8
Izvornik: ISO 1871:2009
Zamjenjuje: HRN ISO 1871:1999

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

repozitorij.hzn.hr upotrebljava kolačiće

Koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju Vaši osobni podaci. Voditelj obrade Vaših podataka je Hrvatski zavod za norme, za više pročitajte u našim Pravilima o uporabi kolačića i Pravilima privatnosti. Privolu koju nam dajete klikom na pojedinu kategoriju kolačića možete u svakom trenutku povući ili izmijeniti, imate i pravo na pristup, pravo na brisanje, pravo na ispravak, pravo na prigovor, pravo na prenosivost te pravo na ograničenje obrade. Detaljnije o Vašim pravima možete saznati u našim Pravilima privatnosti ili kontaktirajte našeg službenika putem e-adrese szop@hzn.hr