HRN ISO 21807:2005
Mikrobiologija hrane i stočne hrane -- Određivanje aktiviteta vode (ISO 21807:2004)
Oznaka: | HRN ISO 21807:2005 |
Naslov (HR): | Mikrobiologija hrane i stočne hrane -- Određivanje aktiviteta vode (ISO 21807:2004) |
Naslov (EN): | Microbiology of food and animal feeding stuffs -- Determination of water activity (ISO 21807:2004) |
Izdanje: | 1 |
ICS: | 07.100.30 Mikrobiologija hrane |
Tehnički odbor/pododbor: | TO 568, Analiza hrane – horizontalne metode, mikrobiologija, posuđe i pribor u kontaktu s hranom |
Oznaka faze: | 95.99 - povlačenje HRN |
Glasilo (rasprava): | HZN Glasilo 1/2005 () |
Glasilo (objava): | HZN Glasilo 2/2005 () |
Glasilo (ispravak): | HZN Glasilo 6/2006 () |
Glasilo (povlačenje): | HZN e-Glasilo 7/2020 () |
Način prihvaćanja: | pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku |
Cijena #1: | Cijena: 20,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: B | Broj stranica: 8 |
Izvornik: | ISO 21807:2004 |
Zamjenjena s: | HRN ISO 18787:2020 |
Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):