Hrvatski normativni dokument

HRN ISO 21807:2005

Mikrobiologija hrane i stočne hrane -- Određivanje aktiviteta vode (ISO 21807:2004)

Oznaka: HRN ISO 21807:2005
Naslov (HR): Mikrobiologija hrane i stočne hrane -- Određivanje aktiviteta vode (ISO 21807:2004)
Naslov (EN): Microbiology of food and animal feeding stuffs -- Determination of water activity (ISO 21807:2004)
Izdanje: 1
ICS: 07.100.30 Mikrobiologija hrane
Tehnički odbor/pododbor: TO 568, Analiza hrane – horizontalne metode, mikrobiologija, posuđe i pribor u kontaktu s hranom
Oznaka faze: 95.99 - povlačenje HRN
Glasilo (rasprava): HZN Glasilo 1/2005 ()
Glasilo (objava): HZN Glasilo 2/2005 ()
Glasilo (ispravak): HZN Glasilo 6/2006 ()
Glasilo (povlačenje): HZN e-Glasilo 7/2020 ()
Način prihvaćanja: pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku
Cijena #1: Cijena: 20,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: B | Broj stranica: 8
Izvornik: ISO 21807:2004
Zamjenjena s: HRN ISO 18787:2020

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.