Hrvatski normativni dokument

HRN ISO 26642:2019

Prehrambeni proizvodi -- Određivanje glikemijskog indeksa (GI) i preporuka za klasifikaciju hrane (ISO 26642:2010)

Oznaka: HRN ISO 26642:2019
Naslov (HR): Prehrambeni proizvodi -- Određivanje glikemijskog indeksa (GI) i preporuka za klasifikaciju hrane (ISO 26642:2010)
Naslov (EN): Food products -- Determination of the glycaemic index (GI) and recommendation for food classification (ISO 26642:2010)
Izdanje: 1
ICS: 67.040 Hrana općenito
Tehnički odbor/pododbor: TO 34, Poljoprivredni i prehrambeni proizvodi
Oznaka faze: 60.60 - HRN dostupan
Glasilo (rasprava): HZN e-Glasilo 11/2019 ()
Glasilo (objava): HZN e-Glasilo 12/2019 ()
Način prihvaćanja: pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku
Cijena #1: Cijena: 32,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: E | Broj stranica: 19
Izvornik: ISO 26642:2010

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.