HRN ISO 26642:2019
Prehrambeni proizvodi -- Određivanje glikemijskog indeksa (GI) i preporuka za klasifikaciju hrane (ISO 26642:2010)
Oznaka: | HRN ISO 26642:2019 |
Naslov (HR): | Prehrambeni proizvodi -- Određivanje glikemijskog indeksa (GI) i preporuka za klasifikaciju hrane (ISO 26642:2010) |
Naslov (EN): | Food products -- Determination of the glycaemic index (GI) and recommendation for food classification (ISO 26642:2010) |
Izdanje: | 1 |
ICS: | 67.040 Hrana općenito |
Tehnički odbor/pododbor: | TO 34, Poljoprivredni i prehrambeni proizvodi |
Oznaka faze: | 60.60 - HRN dostupan |
Glasilo (rasprava): | HZN e-Glasilo 11/2019 () |
Glasilo (objava): | HZN e-Glasilo 12/2019 () |
Način prihvaćanja: | pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku |
Cijena #1: | Cijena: 32,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: E | Broj stranica: 19 |
Izvornik: | ISO 26642:2010 |
Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):