Hrvatski normativni dokument

HRN ISO 5765-2:2003

Mlijeko u prahu, mješavina sladoleda u prahu i prerađeni sir -- Određivanje sadržaja laktoze -- 2. dio: Enzimatska metoda uporabom galaktoze preko laktoze (ISO 5765-2:2002)

Oznaka: HRN ISO 5765-2:2003
Naslov (HR): Mlijeko u prahu, mješavina sladoleda u prahu i prerađeni sir -- Određivanje sadržaja laktoze -- 2. dio: Enzimatska metoda uporabom galaktoze preko laktoze (ISO 5765-2:2002)
Naslov (EN): Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese -- Determination of lactose content -- Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose (ISO 5765-2:2002)
Izdanje: 1
ICS: 67.100.30 Sir
67.100.10 Mlijeko i obrađeni mliječni proizvodi
67.100.40 Sladoled i zamrznute slastice
Tehnički odbor/pododbor: TO 566, Mlijeko i mliječni proizvodi
Oznaka faze: 60.60 - HRN dostupan
Glasilo (rasprava): Glasilo DZNM 3-6/2003 ()
Glasilo (objava): Glasilo DZNM 7-9/2003 ()
Način prihvaćanja: pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku
Cijena #1: Cijena: 29,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: D | Broj stranica: 15
Izvornik: ISO 5765-2:2002

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.