HRN ISO 5765-2:2003
Mlijeko u prahu, mješavina sladoleda u prahu i prerađeni sir -- Određivanje sadržaja laktoze -- 2. dio: Enzimatska metoda uporabom galaktoze preko laktoze (ISO 5765-2:2002)
Oznaka: | HRN ISO 5765-2:2003 |
Naslov (HR): | Mlijeko u prahu, mješavina sladoleda u prahu i prerađeni sir -- Određivanje sadržaja laktoze -- 2. dio: Enzimatska metoda uporabom galaktoze preko laktoze (ISO 5765-2:2002) |
Naslov (EN): | Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese -- Determination of lactose content -- Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose (ISO 5765-2:2002) |
Izdanje: | 1 |
ICS: | 67.100.30 Sir 67.100.10 Mlijeko i obrađeni mliječni proizvodi 67.100.40 Sladoled i zamrznute slastice |
Tehnički odbor/pododbor: | TO 566, Mlijeko i mliječni proizvodi |
Oznaka faze: | 60.60 - HRN dostupan |
Glasilo (rasprava): | Glasilo DZNM 3-6/2003 () |
Glasilo (objava): | Glasilo DZNM 7-9/2003 () |
Način prihvaćanja: | pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku |
Cijena #1: | Cijena: 29,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: D | Broj stranica: 15 |
Izvornik: | ISO 5765-2:2002 |
Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):