Hrvatski normativni dokument

HRN EN ISO 16140-1:2016

Mikrobiologija u lancu hrane -- Validacija metode -- 1. dio: Rječnik (ISO 16140-1:2016; EN ISO 16140-1:2016)

Oznaka: HRN EN ISO 16140-1:2016
Naslov (HR): Mikrobiologija u lancu hrane -- Validacija metode -- 1. dio: Rječnik (ISO 16140-1:2016; EN ISO 16140-1:2016)
Naslov (EN): Microbiology of the food chain -- Method validation -- Part 1: Vocabulary (ISO 16140-1:2016; EN ISO 16140-1:2016)
Područje primjene (EN): ISO 16140-1:2016 defines general terms and definitions relating to method validation of microbiology in the food chain.
It is applicable to the validation of methods for the analysis (detection or quantification) of microorganisms in
- products intended for human consumption,
- products intended for animal feeding,
- environmental samples in the area of food and feed production, handling, and
- samples from the primary production stage.
Izdanje: 1
ICS: 07.100.30 Mikrobiologija hrane
Tehnički odbor/pododbor: TO 568, Analiza hrane – horizontalne metode, mikrobiologija, posuđe i pribor u kontaktu s hranom
Oznaka faze: 60.60 - HRN dostupan
Glasilo (rasprava): HZN Glasilo 2/2013 ()
Glasilo (objava): HZN e-Glasilo 4/2016 ()
Glasilo (ispravak): 9/2021 ()
Način prihvaćanja: pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku
Cijena #1: Cijena: 29,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: D | Broj stranica: 16
Izvornik: EN ISO 16140-1:2016
Zamjenjuje: HRN EN ISO 16140:2004

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.