HRN EN ISO 16140-1:2016
Mikrobiologija u lancu hrane -- Validacija metode -- 1. dio: Rječnik (ISO 16140-1:2016; EN ISO 16140-1:2016)
Oznaka: | HRN EN ISO 16140-1:2016 |
Naslov (HR): | Mikrobiologija u lancu hrane -- Validacija metode -- 1. dio: Rječnik (ISO 16140-1:2016; EN ISO 16140-1:2016) |
Naslov (EN): | Microbiology of the food chain -- Method validation -- Part 1: Vocabulary (ISO 16140-1:2016; EN ISO 16140-1:2016) |
Područje primjene (EN): | ISO 16140-1:2016 defines general terms and definitions relating to method validation of microbiology in the food chain. It is applicable to the validation of methods for the analysis (detection or quantification) of microorganisms in - products intended for human consumption, - products intended for animal feeding, - environmental samples in the area of food and feed production, handling, and - samples from the primary production stage. |
Izdanje: | 1 |
ICS: | 07.100.30 Mikrobiologija hrane |
Tehnički odbor/pododbor: | TO 568, Analiza hrane – horizontalne metode, mikrobiologija, posuđe i pribor u kontaktu s hranom |
Oznaka faze: | 60.60 - HRN dostupan |
Glasilo (rasprava): | HZN Glasilo 2/2013 () |
Glasilo (objava): | HZN e-Glasilo 4/2016 () |
Glasilo (ispravak): | 9/2021 () |
Način prihvaćanja: | pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku |
Cijena #1: | Cijena: 29,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: D | Broj stranica: 16 |
Izvornik: | EN ISO 16140-1:2016 |
Zamjenjuje: | HRN EN ISO 16140:2004 |
Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):