Hrvatski normativni dokument

HRN ISO 22935-2:2009

Mlijeko i mliječni proizvodi -- Senzorske analize -- 2. dio: Preporučene metode za senzorsku ocjenu (ISO 22935-2:2009)

Oznaka: HRN ISO 22935-2:2009
Naslov (HR): Mlijeko i mliječni proizvodi -- Senzorske analize -- 2. dio: Preporučene metode za senzorsku ocjenu (ISO 22935-2:2009)
Naslov (EN): Milk and milk products -- Sensory analysis -- Part 2: Recommended methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2009)
Izdanje: 1
ICS: 67.100.01 Mlijeko i mliječni proizvodi općenito
Tehnički odbor/pododbor: TO 566, Mlijeko i mliječni proizvodi
Oznaka faze: 95.99 - povlačenje HRN
Glasilo (rasprava): 5/2009 ()
Glasilo (objava): 6/2009 ()
Glasilo (povlačenje): 2/2025 ()
Način prihvaćanja: pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku
Cijena #1: Cijena: 35,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: F | Broj stranica: 24
Izvornik: ISO 22935-2:2009
Zamjenjena s: HRN ISO 22935-2:2025

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.