HRN ISO 22935-2:2009
Mlijeko i mliječni proizvodi -- Senzorske analize -- 2. dio: Preporučene metode za senzorsku ocjenu (ISO 22935-2:2009)
Oznaka: | HRN ISO 22935-2:2009 |
Naslov (HR): | Mlijeko i mliječni proizvodi -- Senzorske analize -- 2. dio: Preporučene metode za senzorsku ocjenu (ISO 22935-2:2009) |
Naslov (EN): | Milk and milk products -- Sensory analysis -- Part 2: Recommended methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2009) |
Izdanje: | 1 |
ICS: | 67.100.01 Mlijeko i mliječni proizvodi općenito |
Tehnički odbor/pododbor: | TO 566, Mlijeko i mliječni proizvodi |
Oznaka faze: | 95.99 - povlačenje HRN |
Glasilo (rasprava): | 5/2009 () |
Glasilo (objava): | 6/2009 () |
Glasilo (povlačenje): | 2/2025 () |
Način prihvaćanja: | pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku |
Cijena #1: | Cijena: 35,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: F | Broj stranica: 24 |
Izvornik: | ISO 22935-2:2009 |
Zamjenjena s: | HRN ISO 22935-2:2025 |
Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):