HRN ISO 22935-2:2025
Mlijeko i mliječni proizvodi -- Senzorske analize -- 2. dio: Metode za senzorsku ocjenu (ISO 22935-2:2023)
Oznaka: | HRN ISO 22935-2:2025 |
Naslov (HR): | Mlijeko i mliječni proizvodi -- Senzorske analize -- 2. dio: Metode za senzorsku ocjenu (ISO 22935-2:2023) |
Naslov (EN): | Milk and milk products -- Sensory analysis -- Part 2: Methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2023) |
Izdanje: | 2 |
ICS: | 67.100.01 Mlijeko i mliječni proizvodi općenito |
Tehnički odbor/pododbor: | TO 566, Mlijeko i mliječni proizvodi |
Oznaka faze: | 60.60 - HRN dostupan |
Glasilo (rasprava): | HZN e-Glasilo 12/2024 () |
Glasilo (objava): | HZN e-Glasilo 2/2025 () |
Način prihvaćanja: | pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku |
Cijena #1: | Cijena: 35,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: F | Broj stranica: 24 |
Izvornik: | ISO 22935-2:2023 |
Zamjenjuje: | HRN ISO 22935-2:2009 |
Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):