Hrvatski normativni dokument

HRN ISO 23275-1:2007

Životinjske i biljne masti i ulja -- Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i pravoj čokoladi -- 1. dio: Određivanje prisutnosti ekvivalenata kakao maslaca (ISO 23275-1:2006)

Oznaka: HRN ISO 23275-1:2007
Naslov (HR): Životinjske i biljne masti i ulja -- Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i pravoj čokoladi -- 1. dio: Određivanje prisutnosti ekvivalenata kakao maslaca (ISO 23275-1:2006)
Naslov (EN): Animal and vegetable fats and oils -- Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate -- Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents (ISO 23275-1:2006)
Izdanje: 1
ICS: 67.190 Čokolada
Tehnički odbor/pododbor: TO 34/PO 1, Poljoprivredni i prehrambeni proizvodi; Uljarice, biljna i životinjska ulja i masti
Oznaka faze: 95.99 - povlačenje HRN
Glasilo (rasprava): HZN Glasilo 5/2007 ()
Glasilo (objava): HZN Glasilo 6/2007 ()
Glasilo (povlačenje): 6/2008 ()
Način prihvaćanja: pr - prihvaćanje strane norme u izvorniku
Cijena #1: Cijena: 29,00 € | Jezik: en | Cjenovni razred: D | Broj stranica: 13
Izvornik: ISO 23275-1:2006
Zamjenjena s: HRN EN ISO 23275-1:2008

Obrazac za naručivanje normativnih dokumenata i/ili publikacija (obrazac ob.025-2):

PREUZMITE (DOC)   PREUZMITE (PDF) 

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.