Javna rasprava o nHRN DIN 18202

U tijeku je javna rasprava o nacrtu hrvatske norme nHRN DIN 18202, Dopuštena odstupanja pri gradnji – Zgrade (DIN 18202:2019) koji je objavljen pod točkom 1.2 Oglasnika za normativne dokumente (HZN e-glasilo 6/2022). Nacrt na hrvatskom jeziku na raspolaganju je u Normoteci Hrvatskoga zavoda za norme, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb, a također i u Sustavu komentiranja nacrta norma - HZNacrti na poveznici http://hznlive.67bricks.com/Home/Details/7985.

 

Putem sustava moguće je čitati nacrt norme te unositi komentare. Pozivaju se sve zainteresirane strane da dostave komentare na predloženi nacrt.

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.